Hvad siger vores patienter?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken. Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patientere er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

“De tager sig god tid om én og giver en fantastisk behandling, hvor man føler sig i trygge hænder. Derudover er de gode til at besvare alle ens spørgsmål.

Patient, dinTANDLÆGE Skovparken

Patient-udtalelse

“Jeg er især tilfreds med den modtagelse jeg får, når jeg kommer og den behandling I giver mig. Jeg er glad for jeres gode råd angående pleje af mine tænder.”

Patient, dinTANDLÆGE Skovparken

Patient-udtalelse

“Imødekommenhed, er af stor betydning for mig. Da det var første gang jeg var på klinikken, var det rigtig rart, at blive mødt med et pænt goddag og et smil. Under behandlingen blev jeg løbende underrettet om, hvad tandlægen gjorde.”

Patient, dinTANDLÆGE Skovparken

Patient-udtalelse

“Jeg er tilfreds med at have den samme tandplejer og tandlæge hver gang. De kender mine tænder og hvilke udfordringer jeg har. Jeg føler mig hørt og tryg ved hver behandling. Jeg kommer faktisk altid i gang med behandlingen rettidigt.”

Patient, dinTANDLÆGE Skovparken

Medarbejderne

Vi er en moderne tandklinik med et topmotiveret og veluddannet personale.

Mød os

sådan finder du os

Vi bor centralt i Billund og har gode parkeringsmuligheder.

sE kort

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid